Bel ons +31 (0)40 2950055 Stel een vraag Contact
Bedrijfskleding met zorg gemaakt
en met kwaliteit geleverd!

SOCIAAL & VERANTWOORD

Kinderen moeten spelen en niet werken!!! Bij alle producties die gemaakt worden door B&M textiles & promotions, kiezen wij voor fabrieken in Europa en in het Verre Oosten die begaan zijn met mens en millieu en zich houden aan alle wettelijke normen.

Kinderen moeten spelen en niet werken!!! Bij alle producties die gemaakt worden door B&M textiles & promotions, kiezen wij voor fabrieken in Europa en in het Verre Oosten die begaan zijn met mens en millieu en zich dus (minimaal) houden aan alle wettelijke normen met betrekking op sociaal ondernemen op alle vlakken én op het vlak van natuur en millieu door bijvoorbeeld millieu-vriendelijke verfstoffen te gebruiken en het afvalwater wat gecreëerd wordt door het inverven van textiel niet te lozen in een rivier maar dit intern te filteren om alle schadelijke stoffen eruit te verwijderen.

Tevens tolereren wij pertinent géén kinderarbeid en staan ook niet toe dat onze orders worden uitbesteed aan derden waardoor wij het toezicht zouden kunnen verliezen. Tevens eist B&M dat de fabrieken waar wij mee werken in het bezit zijn van een Öekotex en een W.R.A.P. certificaat. Voor meer info hierover gaat u naar http://www.oeko-tex.com en http://www.wrapcompliance.org 

Ons doel is: "Op een ethisch verantwoorde manier zaken doen, waarbij een prettige samenwerking met onze klanten en een lange termijn denkwijze centraal staan!".

Ook kunnen wij alle producten die gemaakt worden van 100% katoen, produceren in 100% Biologische katoen. Deze Biologische katoen wordt geteeld zonder gebruik te maken van kunstmest en pesticiden. Deze vorm van katoen-teeld is beter voor mens en millieu. De iets duurdere aankoopprijs voor u is een koopje voor uw kleinkinderen... B&M textiles & promotions is niet voor niets al vanaf 1999 trotste leverancier van het WWF in Zeist.

Mocht u meer willen weten over ons bedrijf, u wilt eens langskomen of u wenst een vertegenwoordiger op bezoek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Volg ons op:

Contact

Mocht u meer willen weten over ons bedrijf, bedrijfskleding of custom-made kleding, bel ons of kom langs in onze showroom te Bladel. De koffie staat klaar!

AdresgegevensContactgegevens
Rootven 4+31 (0)40 295 00 55
5531 MB Bladelinfo@bmdesign.nl
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio