Bel ons +31 (0)40 2950055 Stel een vraag Contact
Bedrijfskleding met zorg gemaakt
en met kwaliteit geleverd!

Wat anderen over ons zeggen...

We laten graag onze klanten aan het woord. Wilt u meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Onze werknemers in Nederland en België zijn super tevreden over de werkkleding van B&M. Onze werknemers bepalen de kwaliteit en wij als inkoop de verdere afspraken met de leverancier. Ik kan niet anders zeggen dat B&M altijd op tijd en dus volgens afspraak levert. Super bedrijf om zaken mee te doen.

Ronald van der Laan
InteriorFix Nederland BV

Lees meer referenties

In de jaren dat wij met B&M samenwerken zijn kwaliteit, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid tegen een markt conforme prijs de zaken die het meest in het oog springen. Een plezierig en persoonlijk contact, waardoor ik al meerdere keren uit de brand geholpen ben. Van harte aanbevolen.

Ernst de Haan, Logistic Manager
Rederij Clipper Stad Amsterdam

Lees meer referenties

Al jaren bestellen wij onze shirts, polo’s en trainingspakken bij B&M. Altijd goede communicatie, ze komen hun afspraken na, leveren op tijd en de kwaliteit is goed. Wat wil je nog meer. Ja, wij willen altijd meer. Omdat we altijd daar onze kleding bestellen hebben we jaren geleden de vraag neergelegd om ons te sponsoren voor de SamenLoop voor Hoop van het KWF. We zijn om tafel gaan zitten en het resultaat is dat we er al jaren elke 3 jaar top uitzien in de shirts van B&M! B&M bedankt, namens een zeer tevreden vereniging!

Patty Teeuwen
Voorwaarts Veldhoven

Lees meer referenties

Volg ons op:

Contact

Mocht u meer willen weten over ons bedrijf, bedrijfskleding of custom-made kleding, bel ons of kom langs in onze showroom te Bladel. De koffie staat klaar!

AdresgegevensContactgegevens
Rootven 4+31 (0)40 295 00 55
5531 MB Bladelinfo@bmdesign.nl
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio