Bel ons +31 (0)40 2950055 Stel een vraag Contact
Bedrijfskleding met zorg gemaakt
en met kwaliteit geleverd!

ERVARING EN KENNIS

B&M textiles & promotions is opgericht in 1999 en levert sindsdien aan zeer vele relaties door heel europa een breed gamma aan producten met textiel als specialisme.

B&M textiles & promotions is opgericht in 1999 en levert sindsdien aan zeer vele relaties door heel europa een breed gamma aan producten met textiel als specialisme.

Wij leveren:

- Promotietextiel, kledinglijnen & werkkleding uit voorraad & custom-made

- Relatiegeschenken en merchandising uit voorraad & custom-made

Door onze kennis van textiel kunnen wij u perfect adviseren in de beste kledingstukken die u kunt gebruiken in uw organisatie, de kwaliteit, de samenstelling ervan alsook de beste manier van decoreren (zoals prints en/of borduringen) wat mogelijk is op uw kleding, altijd in gedachte houdende de geldende belastingwetgeving die u in acht moet nemen om uw kleding daadwerkelijk in te boeken als 'bedrijfs- of promotiekleding'.

Wij hechtten grote waarde aan een 'lange termijn denkwijze', een sterke relatie opbouwen met onze klanten door o.a. een hoge service te bieden, goede kwaliteit te leveren en snel te reageren op hun (aan)vragen en wensen.

Mocht u vragen hebben met betrekking tot relatiegescheken en/of (bedrijfs) kleding, neem dan contact met ons op en wij zullen u graag vrijblijvend adviseren!

 

Volg ons op:

Contact

Mocht u meer willen weten over ons bedrijf, bedrijfskleding of custom-made kleding, bel ons of kom langs in onze showroom te Bladel. De koffie staat klaar!

AdresgegevensContactgegevens
Rootven 4+31 (0)40 295 00 55
5531 MB Bladelinfo@bmdesign.nl
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio