Bel ons +31 (0)40 2950055 Stel een vraag Contact
Bedrijfskleding met zorg gemaakt
en met kwaliteit geleverd!

Precies wat u wilt, op maat gemaakt!

Zoals elk bedrijf heeft ook B&M textiles & promotions zijn specialiteit; namelijk het vervaardigen van custom-made kleding. Wij maken bijna elk kledingstuk zoals T-shirts, polo’s, sweaters, jassen, broeken, caps & handdoeken custom-made; in uw eigen kleur, in uw model en met uw eigen label.  Ook de decoraties als bedrukkingen en/of borduringen en eventuele speciale verpakkingen kunnen wij voor u verzorgen.

Om een passende offerte voor u te kunnen maken hebben we de volgende informatie nodig:

- Een omschrijving van de gewenste producten in het gewenste materiaal
- Een ontwerp, indien u dit niet heeft kunnen wij een digitaal voorbeeld maken
- Een bruikbaar logo, in gevectoriseerd EPS, AI (CS5), of PDF- bestand.
- De gewenste kleuren, bij voorkeur in PMS-code
- Uw gewenste afnames & levertijd

Hoe gaat het in zijn werk?

U kunt altijd bij ons langskomen om uw ontwerpen/ideeën te bespreken, maar u kunt uw wensen natuurlijk ook via e-mail aan ons bekend maken. Aan de hand van uw wensen gaan wij verder met het maken van een digitaal ontwerp.

Na goedkeuring van het ontwerp maken wij een offerte voor de gewenste afnames. Wij kunnen, indien u wenst, met u meedenken voor het ontwerp en de materiaalkeuze voor uw kleding.
Als de offerte wordt goedgekeurd worden er eerst, labdips – bedrukkingen – labels – kleurstalen etc. gemaakt, na goedkeuring hiervan worden monsters gemaakt.

Deze monsters krijgt u altijd voorafgaande de productie te zien en kunnen, indien nodig, nog worden gewijzigd alvorens de productie begint.
Als er wijzingen aangebracht moeten worden, wordt dit aan onze fabriek doorgegeven en worden er opnieuw monsters gemaakt.
Na goedkeuring monster(s) zal de productie in werking gezet worden, de levertijd is dan ca. 6-8 weken voor EU producties, ca. 14 weken voor Verre Oosten producties.

Mail ons uw wensen, het artikel, de omschrijving met het gewenste aantal & levertijd en u ontvangt op zeer korte termijn een scherpe offerte.

Custom-made

Volg ons op:

Contact

Mocht u meer willen weten over ons bedrijf, bedrijfskleding of custom-made kleding, bel ons of kom langs in onze showroom te Bladel. De koffie staat klaar!

AdresgegevensContactgegevens
Rootven 4+31 (0)40 295 00 55
5531 MB Bladelinfo@bmdesign.nl
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio