Bel ons +31 (0)40 2950055 Stel een vraag Contact
Bedrijfskleding met zorg gemaakt
en met kwaliteit geleverd!

Bedrijfskleding en werkkleding

B&M is een totaalleverancier van textiel met oog voor detail, veiligheid, duurzaamheid en corporate fashion. Wij garanderen de allerhoogste kwaliteit bedrijfskleding, casual- promotiekleding, werkschoenen, Pbm’s met de juiste uitstraling. We hebben alles in eigen beheer, daarom kunnen we (betaalbaar) maatwerk leveren en altijd zorgen voor de perfect passende oplossing.

Uiteraard hebben wij een zéér groot gamma aan standaard textiel. Een klein deel daarvan vindt u in deze standaard online catalogus. Echter is dit slechts een greep uit onze gehele collectie en zijn de prijzen adviesverkoop prijzen. Vraag een offerte aan met vermelding van het artikel nummer via email info@bmdesign.nl of via onderstaande button.

Schoenen die knellen, een broek die slobbert. Dit is niet alleen vervelend voor het werkplezier. Vaak is ook de veiligheid en productiviteit in het geding. Goed zittende kleding betekent maatwerk én comfort.

Gewoon even wat tijd nemen voor de klant. Aan tafel zitten om de juiste connectie te maken tussen de producten die u écht nodig heeft, die functioneel zijn en een mooie uitstraling hebben die past bij uw bedrijf, dat is de kunst!

De kunst die B&M verstaat!

Offerte aanvragen voor Bedrijfskleding

Volg ons op:

Contact

Mocht u meer willen weten over ons bedrijf, bedrijfskleding of custom-made kleding, bel ons of kom langs in onze showroom te Bladel. De koffie staat klaar!

AdresgegevensContactgegevens
Rootven 4+31 (0)40 295 00 55
5531 MB Bladelinfo@bmdesign.nl
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio