Bel ons +31 (0)40 2950055 Stel een vraag Contact
Bedrijfskleding met zorg gemaakt
en met kwaliteit geleverd!

Werkkleding Valkenswaard

Zoekt u werkkleding in omgeving Valkenswaard? Bestel deze dan bij B&M textiles & promotions. Naast bedrijfskleding leveren wij ook veiligheidsschoenen, pbm’s en relatiegeschenken. Onze bedrijfskleding wordt geproduceerd in fabrieken in China, Bangladesh, Pakistan en Portugal. Ondanks de verre afstand kunnen wij u toch een snelle levertijd garanderen. Deze ligt gemiddeld tussen de 6 en 14 weken.

Werkkleding zelf ontwerpen en laten produceren door B&M textiles & promotions in regio Valkenswaard

Wij hebben een webshop met een groot assortiment standaard kleding die u kunt gebruiken als bedrijfskleding. U kunt daarnaast ook zelf werkkleding ontwerpen. Zo voldoet deze zeker aan uw wensen. U maakt eerst een ontwerp van de werkkleding en stuurt deze door naar onze medewerkers in omgeving Valkenswaard. Wij maken dan een offerte voor u. Als u daarmee akkoord gaat, kan de productie van uw unieke custom-made werkkleding starten.

Advies van onze medewerkers

Loopt u vast met uw ontwerp? Of wilt u graag wat advies? Neem dan contact met ons op via +31 (0)40 295 00 55 of kom langs in onze showroom in Bladel. Wij adviseren u dan graag en helpen u een eindje op weg met uw ontwerp. Wij hopen u snel een keertje te mogen verwelkomen. Wilt u eerst weten hoeveel het u gaat kosten om werkkleding door ons in regio Valkenswaard te laten produceren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Stel uw vraag

Heeft u een vraag, vul dan onderstaand formulier in.Omschrijving:

Volg ons op:

Contact

Mocht u meer willen weten over ons bedrijf, bedrijfskleding of custom-made kleding, bel ons of kom langs in onze showroom te Bladel. De koffie staat klaar!

Adresgegevens Contactgegevens
Rootven 4 +31 (0)40 295 00 55
5531 MB Bladel info@bmdesign.nl
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio