Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Afspraak maken Menu

Kies voor B&M textiles & promotions:

Uitgebreide keuze aan producten
Ruime ervaring en kennis
Vakmanschap
Op maat gemaakt
Uitgebreide keuze
Voor ieder soort bedrijf

Meer informatie pagina's:

Werkkleding TurnhoutWerkkleding EindhovenPromotiekleding EindhovenKleding borduren EindhovenCustom-made bedrijfskledingBedrijfskleding TilburgBedrijfskleding Goirle

Werkkleding Valkenswaard

Zoekt u werkkleding in omgeving Valkenswaard? Bestel deze dan bij B&M textiles & promotions. Naast bedrijfskleding leveren wij ook veiligheidsschoenen, pbm’s en relatiegeschenken. Onze bedrijfskleding wordt geproduceerd in fabrieken in China, Bangladesh, Pakistan en Portugal. Ondanks de verre afstand kunnen wij u toch een snelle levertijd garanderen. Deze ligt gemiddeld tussen de 6 en 14 weken.

Werkkleding zelf ontwerpen en laten produceren door B&M textiles & promotions in regio Valkenswaard

Wij hebben een webshop met een groot assortiment standaard kleding die u kunt gebruiken als bedrijfskleding. U kunt daarnaast ook zelf werkkleding ontwerpen. Zo voldoet deze zeker aan uw wensen. U maakt eerst een ontwerp van de werkkleding en stuurt deze door naar onze medewerkers in omgeving Valkenswaard. Wij maken dan een offerte voor u. Als u daarmee akkoord gaat, kan de productie van uw unieke custom-made werkkleding starten.

Advies van onze medewerkers

Loopt u vast met uw ontwerp? Of wilt u graag wat advies? Neem dan contact met ons op via +31 (0)40 295 00 55 of kom langs in onze showroom in Bladel. Wij adviseren u dan graag en helpen u een eindje op weg met uw ontwerp. Wij hopen u snel een keertje te mogen verwelkomen. Wilt u eerst weten hoeveel het u gaat kosten om werkkleding door ons in regio Valkenswaard te laten produceren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

 

Stel uw vraag

Heeft u een vraag, vul dan onderstaand formulier in.Omschrijving:

 

Onze producten:Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor custom-made kleding, bedrijfskleding of relatiegeschenken.


Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van B&M textiles & promotions.

B&M textiles & promotions

Rootven 4
5531 MB Bladel

T. +31 (0)40 295 00 55
E. info@bmdesign.nl