Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Afspraak maken Menu

Kies voor B&M textiles & promotions:

Uitgebreide keuze aan producten
Ruime ervaring en kennis
Vakmanschap
Op maat gemaakt
Uitgebreide keuze
Voor ieder soort bedrijf

Meer informatie pagina's:

Werkkleding TilburgWerkkleding BladelPolo bedrukken EindhovenHoodie bedrukkenCustom bedrijfskledingBedrijfskleding ReuselBedrijfskleding Eindhoven

Werkkleding Turnhout

Werkkleding koopt u in omgeving Turnhout bij B&M textiles & promotions. Wij zijn gevestigd in Bladel en leveren werkkleding aan een groot aantal bedrijven in de omgeving. Dit doen wij al sinds 1999. Alle bedrijfskleding wordt geproduceerd in China, Bangladesh, Pakistan en Portugal. Het is bij ons mogelijk zelf een ontwerp in te dienen.

Werkkleding van B&M textiles & promotions in regio Turnhout: eigen ontwerp

Wanneer werkkleding door u zelf ontworpen is, is deze uniek en past deze ongetwijfeld goed bij uw bedrijf. Daarom raden we u aan om zelf een ontwerp te maken voor werkkleding en niet te kiezen voor standaard kleding. Dat is bij ons in omgeving Turnhout mogelijk, want onze specialiteit is het vervaardigen van custom-made werkkleding. U draagt een ontwerp aan en wij produceren het. Wij kunnen u altijd helpen wanneer u er zelf niet in slaagt een geschikt ontwerp te maken. Daarvoor kunt u een afspraak maken met een van onze medewerkers. De levertijd van deze op maat gemaakte werkkleding is uiteraard langer dan bij standaard werkkleding en varieert van 6 tot 14 weken.

Veiligheid op het werk

U kunt de werkoutfit van uw werknemers eventueel uitbreiden met veiligheidsschoenen en pbm’s van B&M textiles & promotions. Deze leveren wij namelijk ook. Als u meer informatie wilt over deze producten, kunt u bellen naar +31 (0)40 295 00 55 of een bezoekje brengen aan onze showroom in Bladel. Om custom-made werkkleding bij ons in regio Turnhout te bestellen, kunt u eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. Zo krijgt u al een beeld van de eventuele kosten.


 

Stel uw vraag

Heeft u een vraag, vul dan onderstaand formulier in.Omschrijving:

 

Onze producten:Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor custom-made kleding, bedrijfskleding of relatiegeschenken.


Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van B&M textiles & promotions.

B&M textiles & promotions

Rootven 4
5531 MB Bladel

T. +31 (0)40 295 00 55
E. info@bmdesign.nl