Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Afspraak maken Menu

Kies voor B&M textiles & promotions:

Uitgebreide keuze aan producten
Ruime ervaring en kennis
Vakmanschap
Op maat gemaakt
Uitgebreide keuze
Voor ieder soort bedrijf

Meer informatie pagina's:

Werkkleding ReuselTextieldruk EindhovenPetjes bedrukken EindhovenHardloopshirt bedrukkenBedrijfslogo op kledingBedrijfskleding op maatBedrijfskleding Bladel

Werkkleding Tilburg

Wilt u graag kwalitatieve werkkleding kopen in regio Tilburg die aan al uw wensen voldoet? Dan bent u bij B&M textiles & promotions aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment van kleding die dienst kan doen als werkkleding, van polo’s en jassen tot broeken en sweaters. Bij ons vindt u vrijwel ieder kledingstuk. U kunt deze naar eigen wens laten aanpassen of een geheel nieuw ontwerp laten maken.

Uw eigen werkkleding ontwerpen in omgeving Tilburg

Wilt u geen standaard werkkleding die amper opvalt? Dan is het een goed idee om zelf uw werkkleding te ontwerpen. Dan heeft u alle vrijheid om kleding te ontwerpen die u mooi vindt en waar uw werknemers in opvallen. Wij geven u deze mogelijkheid. Wij spreken zelf graag van custom-made werkkleding. U maakt zelf een ontwerp en hebt ook alle vrijheid bij het kiezen van materialen en kleuren. Als u wilt, is het ook mogelijk decoraties of bedrukkingen aan te brengen op de werkkleding. Op basis van uw ontwerp stellen wij eerst een offerte op. Als u daar mee akkoord gaat, kunnen wij beginnen met produceren. De productie vindt plaats in Portugal, China, Bangladesh of Pakistan. Afhankelijk van de locatie varieert de levertijd van 6 tot 14 weken. Daarna kunt u uw werknemers in Tilburg verblijden met unieke werkkleding.

Contact opnemen

Een offerte kunt u online aanvragen. Als u eerst nog wat meer informatie wilt over onze werkkleding, kunt u ons contact met ons opnemen via +31 (0)40 295 00 55 of onze showroom in Bladel bezoeken. Aarzel niet en laat ons unieke werkkleding voor u produceren en afleveren bij in omgeving Tilburg.


 

Stel uw vraag

Heeft u een vraag, vul dan onderstaand formulier in.Omschrijving:

 

Onze producten:Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor custom-made kleding, bedrijfskleding of relatiegeschenken.


Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van B&M textiles & promotions.

B&M textiles & promotions

Rootven 4
5531 MB Bladel

T. +31 (0)40 295 00 55
E. info@bmdesign.nl