Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Afspraak maken Menu

Kies voor B&M textiles & promotions:

Uitgebreide keuze aan producten
Ruime ervaring en kennis
Vakmanschap
Op maat gemaakt
Uitgebreide keuze
Voor ieder soort bedrijf

Meer informatie pagina's:

Werkkleding EindhovenSchort bedrukkenKleding borduren EindhovenCustom-made bedrijfskledingBedrijfskleding TilburgBedrijfskleding HapertWerkkleding Turnhout

Werkkleding Goirle

Bij sommige banen is het handig werkkleding te dragen, zo ook in regio Goirle. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u werkt in de horeca of retail. Zo zijn uw medewerkers goed herkenbaar voor de klanten en stralen zij eenheid en uniformiteit uit. Werkkleding verbindt uw werknemers. Kwalitatieve werkkleding kunt u kopen bij B&M textiles & promotions.

Werkkleding kopen in regio Goirle

In omgeving Goirle vindt u B&M textiles & promotions, specialist op het gebied van werkkleding, veiligheidsschoenen en pbm’s. Wij zorgen dat uw medewerkers prettig en veilig kunnen werken in de jusite werkkleding. U kunt al onze kledingstukken gemakkelijk online aanschaffen via onze webshop. U kunt ook kiezen voor custom-made werkkleding. U geeft dan zelf een ontwerp door en wij produceren u geheel unieke bedrijfskleding. Het is bijvoorbeeld mogelijk om kledingstukken te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Daarnaast mag u ook zelf het materiaal en de kleur kiezen. U bepaalt hoe het eindresultaat eruitziet.

Hulp bij het ontwerp

Vindt u het zelf lastig om werkkleding te ontwerpen? Maak dan snel een afspraak met een van onze medewerkers in regio Goirle en dan helpen zij u bij het ontwerpen van de perfecte werkkleding. Ook kunnen zij alvast een offerte voor u opstellen. Een afspraak maakt u gemakkelijk telefonisch via +31 (0)40 295 00 55. U bent ook te allen tijde welkom in onze showroom in Bladel. Als u al wel weet wat voor bedrijfskleding u wilt, kunt u gelijk een offerte aanvragen.


 

Stel uw vraag

Heeft u een vraag, vul dan onderstaand formulier in.Omschrijving:

 

Onze producten:Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor custom-made kleding, bedrijfskleding of relatiegeschenken.


Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van B&M textiles & promotions.

B&M textiles & promotions

Rootven 4
5531 MB Bladel

T. +31 (0)40 295 00 55
E. info@bmdesign.nl