Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Afspraak maken Menu

Kies voor B&M textiles & promotions:

Uitgebreide keuze aan producten
Ruime ervaring en kennis
Vakmanschap
Op maat gemaakt
Uitgebreide keuze
Voor ieder soort bedrijf

Meer informatie pagina's:

Textieldruk EindhovenPolo bedrukken EindhovenHardloopshirt bedrukkenBedrijfslogo op kledingBedrijfskleding op maatBedrijfskleding EindhovenWerkkleding Reusel

Werkkleding Bladel

Zoekt u werkkleding in Bladel? Dan is B&M textiles & promotions uw leverancier. Wij verkopen kleding die geschikt is als bedrijfskleding in onze webshop. U kunt ook bedrijfskleding op maat laten maken, zodat deze geheel aan al uw wensen voldoet. Wij laten al onze bedrijfskleding in het buitenland produceren. Wij bieden u een zeer voordelige prijs en een snelle levertijd. Wacht niet langer en bestel snel uw werkkleding bij ons.

Unieke werkkleding van B&M textiles & promotions in Bladel

Wij bieden u de mogelijkheid om unieke werkkleding te ontwerpen. Onze specialiteit is namelijk het vervaardigen van custom-made bedrijfskleding. U maakt zelf een ontwerp en wij gaan hiermee aan de slag. We stellen eerst een offerte op, passen het ontwerp daarna eventueel nog aan, geven u de kans eerst enkele monsters te keuren en laten vervolgens de bedrijfskleding produceren in China, Bangladesh, Pakistan of Portugal. Als u er zelf niet helemaal uitkomt met het ontwerp kunnen wij u altijd een handje helpen. Dan nodigen wij u graag uit voor een afspraak in Bladel zodat we kunnen bespreken hoe de werkkleding eruit komt te zien.

De prijs van onze bedrijfskleding

Bent u nieuwsgierig hoeveel het u zou kosten om bedrijfskleding te laten vervaardigen bij ons in Bladel? Dan kunt u online een vrijblijvende offerte aanvragen. U geeft hier uw gegevens door en uw wensen voor een ontwerp en wij geven u een prijs. Wilt u eerst nog wat meer informatie? Bel dan naar +31 (0)40 295 00 55 of bezoek onze showroom in Bladel.


 

Stel uw vraag

Heeft u een vraag, vul dan onderstaand formulier in.Omschrijving:

 

Onze producten:Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor custom-made kleding, bedrijfskleding of relatiegeschenken.


Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van B&M textiles & promotions.

B&M textiles & promotions

Rootven 4
5531 MB Bladel

T. +31 (0)40 295 00 55
E. info@bmdesign.nl