Bel ons +31 (0)40 2950055 Stel een vraag Contact
Bedrijfskleding met zorg gemaakt
en met kwaliteit geleverd!

Schort bedrukken

Een schort kunt u eenvoudig en naar eigen wens laten bedrukken bij B&M textiles & promotions in Bladel. In onze showroom in de regio Eindhoven staan we dagelijks klaar om u te voorzien van een persoonlijk advies en helpen we u graag bij het uitzoeken van nieuwe bedrijfskleding voor uw werknemers. U heeft bij ons de keuze uit verschillende modellen, typen, kleuren en designs kleding waardoor er altijd een passende outfit voor uw medewerkers te vinden is. Voor relatiegeschenken kunnen we zelfs een verpakking op maar voor u verzorgen!

Schort laten bedrukken

Bij B&M textiles & promotions verzorgen we al vele jaren op maat gemaakte textielproducten voor diverse klanten in Europa. Ons uitgebreide custom-made programma biedt bedrijven de kans om kleding en andere artikelen naar eigen wens en idee te ontwerpen en laten maken. U kunt hierbij denken aan het verzorgen van bedrijfskleding met logo en beeldmerk, het produceren van unieke relatiegeschenken zoals een schort laten bedrukken of een badjas maar ook voor sportteams en promotiekleding kunt u bij ons terecht. Bekijk het complete scala aan mogelijkheden online of kom eens langs in onze showroom!

Uitgebreide mogelijkheden

Heeft u specifieke wensen of ideeën en zou u graag weten of dit binnen onze mogelijkheden ligt? Ga dan in gesprek met een van onze specialisten om uw ideeën uit te werken, wij denken graag met u mee! Voor het maken van een afspraak of een antwoord op al uw vragen als het gaat om een short bedrukken kunt u gerust bellen naar +31 (0)40 295 00 55.

Wilt u een schort of een van onze andere producten laten bedrukken met uw eigen ontwerp? Ga dan in gesprek met een van onze specialisten en vraag vandaag nog een proefdruk aan!

Stel uw vraag

Heeft u een vraag, vul dan onderstaand formulier in.Omschrijving:

Volg ons op:

Contact

Mocht u meer willen weten over ons bedrijf, bedrijfskleding of custom-made kleding, bel ons of kom langs in onze showroom te Bladel. De koffie staat klaar!

Adresgegevens Contactgegevens
Rootven 4 +31 (0)40 295 00 55
5531 MB Bladel info@bmdesign.nl
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio