Bel ons +31 (0)40 2950055 Stel een vraag Contact
Bedrijfskleding met zorg gemaakt
en met kwaliteit geleverd!

Sportkleding bedrukken Eindhoven

Al uw sportkleding laat u bedrukken bij B&M textiles & promotions; wij zijn gevestigd nabij Eindhoven. De custom-made kleding van B&M textiles & promotions zorgt ervoor dat u als team een spetterende indruk maakt op de tegenstander en laat u stralen als een professioneel sportteam. Welke sport u ook beoefend, bij B&M hebben we de juiste wedstrijd en trainingstenues voor zowel dames als heren en kinderen. Kom eens langs met u ontwerpen en bespreek de mogelijkheden met een van onze adviseurs voor een uniek tenue!

Zelf sportkleding laten bedrukken nabij Eindhoven

Bij B&M textiles & promotions leveren we al vele jaren op maat gemaakte kleding aan diverse bedrijven in heel Europa. Door het ruime aanbod aan producten en de brede kennis van onze medewerkers kunnen we u uitstekend van dienst zijn op het gebied van custom-made kleding. Of u nu sportkleding wilt laten bedrukken nabij Eindhoven, een nieuwe bedrijfsoutfit wilt samenstellen of een eigen kledinglijn wilt starten, bij B&M textiles & promotions helpen we u graag! Ga samen met een van onze medewerkers om de tafel om een ontwerp te maken en bestel vandaag nog een proefdruk van uw gewenste kleding!

Meer informatie en contact

Voor een specifieke prijsopgave, een deskundig advies als het gaat om sportkleding bedrukken kunt u dagelijks terecht in onze showroom in Bladel nabij Eindhoven! Voor vragen en meer informatie zijn we tevens te bereiken via e-mail of telefoon: +31 (0)40 295 00 55.

Bedrijfskleding, sportkleding en relatiegeschenken laat u natuurlijk bedrukken bij B&M textiles & promotions gevestigd nabij Eindhoven!

Stel uw vraag

Heeft u een vraag, vul dan onderstaand formulier in.Omschrijving:

Volg ons op:

Contact

Mocht u meer willen weten over ons bedrijf, bedrijfskleding of custom-made kleding, bel ons of kom langs in onze showroom te Bladel. De koffie staat klaar!

Adresgegevens Contactgegevens
Rootven 4 +31 (0)40 295 00 55
5531 MB Bladel info@bmdesign.nl
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio