Bel ons +31 (0)40 2950055 Stel een vraag Contact
Bedrijfskleding met zorg gemaakt
en met kwaliteit geleverd!

Geborduurde bedrijfskleding

Voor geborduurde bedrijfskleding op maat bent u bij B&M textiles & promotions aan het juiste adres. Onze bedrijfskleding wordt gemaakt in fabrieken in Europa en het Verre Oosten, waarbij mens en milieu centraal staan. Wij tolereren absoluut géén kinderarbeid bij de productie van onze bedrijfskleding; daar zien wij streng op toe. Wilt u graag meer weten over ons milieuvriendelijke productieproces? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van de benodigde informatie.

Uitgebreide mogelijkheden voor geborduurde bedrijfskleding

B&M textiles & promotions staat niet alleen bekend als een sociaal en verantwoord bedrijf, maar ook om haar originele maatwerk. Onze specialiteit is het produceren van custom-made bedrukte en geborduurde bedrijfskleding. Deze decoraties zijn ons handelsmerk en maken een bepaald kledingstuk echt uniek. Ons bedrijf is al in 1999 opgericht en levert daardoor al jarenlang op maat gemaakte bedrijfskleding in verschillende branches. Of u nu een geborduurde broek, polo’s, jas of T-shirt wilt hebben, bij B&M textiles & promotions houden wij rekening met ál uw wensen.

Neem direct contact op

Hoe gaat B&M textiles & promotions te werk? U geeft ons een volledige omschrijving en ontwerp van uw kledingwensen en een actueel logo van uw bedrijf. Ook kunt u zelf een kleur doorgeven en laat u de gewenste levertijd aan ons weten. Op deze manier weet u zeker dat uw geborduurde bedrijfskleding voldoet aan al uw wensen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op via het telefoonnummer +31 (0)402950055. Wij helpen u graag.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag, vul dan onderstaand formulier in.Omschrijving:

Volg ons op:

Contact

Mocht u meer willen weten over ons bedrijf, bedrijfskleding of custom-made kleding, bel ons of kom langs in onze showroom te Bladel. De koffie staat klaar!

Adresgegevens Contactgegevens
Rootven 4 +31 (0)40 295 00 55
5531 MB Bladel info@bmdesign.nl
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio