Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Afspraak maken Menu

Kies voor B&M textiles & promotions:

Uitgebreide keuze aan producten
Ruime ervaring en kennis
Vakmanschap
Op maat gemaakt
Uitgebreide keuze
Voor ieder soort bedrijf

Meer informatie pagina's:

Bedrijfslogo op kledingBedrijfskleding op maatBedrijfskleding BladelWerkkleding ReuselTextieldruk EindhovenPolo bedrukken EindhovenHardloopshirt bedrukken

Custom bedrijfskleding

Voor custom bedrijfskleding gaat u natuurlijk naar B&M textiles & promotions. Wij zorgen er namelijk altijd voor dat uw bedrijfskleding precies zo wordt zoals u het in gedachten heeft. Bent u niet goed in het ontwerpen hiervan, of heeft u daar de mogelijkheden niet voor? Dan adviseren wij u graag en maken wij in overleg met u een ontwerp voor uw custom bedrijfskleding.

Custom bedrijfskleding: altijd maatwerk bij B&M textiles & promotions

Als we uw ideeën besproken hebben dan maken wij aan de hand van uw wensen en eisen een digitaal ontwerp. Na goedkeuring van dit digitale ontwerp maken wij een offerte voor uw eigen custom bedrijfskleding. Voordat  de bedrijfskleding de productie in gaat, laten wij u eerst productie-monsters zien ter goedkeuring. Zo kunt u keuren of deze helemaal naar wens zijn. Als dat niet het geval is, bespreken wij graag met u de wijzigingen. Als u tevreden bent, kan de productie van uw custom bedrijfskleding van start gaan en ontvangt u de levering binnen een aantal weken.

Bestelling plaatsen

Hoeveel bedrijfskleding u ook nodig heeft, en of het nu gaat om shirts, polo’s, broeken of zelfs handdoeken, wij regelen het voor u en zorgen ervoor dat het er helemaal uitziet zoals u het hebben wilt. Natuurlijk met de beste kwaliteit. U kunt online een bestelling plaatsen door vrijblijvend een offerte aan te vragen, of kom eens langs bij onze vestiging in Bladel. Heeft u nog vragen, dan kunt u deze altijd stellen door te bellen naar +31 (0)40 2950055. Wij helpen u graag verder!


 

Stel uw vraag

Heeft u een vraag, vul dan onderstaand formulier in.Omschrijving:

 

Onze producten:Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor custom-made kleding, bedrijfskleding of relatiegeschenken.


Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van B&M textiles & promotions.

B&M textiles & promotions

Rootven 4
5531 MB Bladel

T. +31 (0)40 295 00 55
E. info@bmdesign.nl