Bel ons +31 (0)40 2950055 Stel een vraag Contact
Bedrijfskleding met zorg gemaakt
en met kwaliteit geleverd!

Bedrijfskleding Valkenswaard

Bij B&M textiles & promotions kunt u bedrijfskleding  in omgeving Valkenswaard laten bedrukken met uw eigen unieke ontwerp! Veel bedrijven willen graag gezien worden als een geheel en kiezen voor bedrukte kleding. Bij B&M textiles & promotions voorzien we al 15 jaar diverse bedrijven in Europa van de juiste bedrijfskleding en zijn we daarmee een ervaren speler op de markt geworden. Onze custom-made kleding wordt altijd speciaal voor u op maat gemaakt en kan dan ook geheel naar eigen wensen en ideeën worden ontworpen en samengesteld.

Bedrijfskleding Valkenswaard laten bedrukken bij B&M

Bij B&M textiles & promotions kunnen we elk kledingstuk voor u leveren in de gewenste kleur, maat, model en met het juiste design. Zelfs de verpakking kunnen we nog speciaal voor u naar wens samenstellen. Bedrijfskleding laten bedrukken nabij Valkenswaard voor uw bedrijf of team laat u dan ook verzorgen door de specialisten van B&M textiles & promotions. Samen met u zullen we als eerste het ontwerp maken. Wanneer u akkoord gaat de proefdruk naar uw wens is zullen we de productie starten en krijgt u een op maat gemaakte offerte van ons. De levertijd is hierbij afhankelijk van de fabriek waar het product wordt gemaakt en ligt tussen de 6 en 14 weken.

Sociaal verantwoorde productie

Bij B&M textiles & promotions zien we het als ons doel om op een ethisch verantwoorde manier zaken doen, waarbij een prettige samenwerking met zowel onze klanten als onze medewerkers centraal staat. Zo zijn al onze producten uitsluitend van 100% katoen en krijgen al onze werknemers een eerlijk loon. Mocht u meer te weten willen komen over ons bedrijf of het laten bedrukken van bedrijfskleding in omgeving Valkenswaard, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Meer weten over bedrijfskleding bedrukken nabij Valkenswaard? Neem direct contact met ons op!


Stel uw vraag

Heeft u een vraag, vul dan onderstaand formulier in.Omschrijving:

Volg ons op:

Contact

Mocht u meer willen weten over ons bedrijf, bedrijfskleding of custom-made kleding, bel ons of kom langs in onze showroom te Bladel. De koffie staat klaar!

Adresgegevens Contactgegevens
Rootven 4 +31 (0)40 295 00 55
5531 MB Bladel info@bmdesign.nl
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio