Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Afspraak maken Menu

Kies voor B&M textiles & promotions:

Uitgebreide keuze aan producten
Ruime ervaring en kennis
Vakmanschap
Op maat gemaakt
Uitgebreide keuze
Voor ieder soort bedrijf

Meer informatie pagina's:

Bedrijfskleding TurnhoutBedrijfskleding laten makenWerkkleding ValkenswaardWerkkleding GoirleSportkleding bedrukken EindhovenKleding laten makenEigen kleding ontwerpen

Bedrijfskleding Valkenswaard

Bij B&M textiles & promotions kunt u bedrijfskleding  in omgeving Valkenswaard laten bedrukken met uw eigen unieke ontwerp! Veel bedrijven willen graag gezien worden als een geheel en kiezen voor bedrukte kleding. Bij B&M textiles & promotions voorzien we al 15 jaar diverse bedrijven in Europa van de juiste bedrijfskleding en zijn we daarmee een ervaren speler op de markt geworden. Onze custom-made kleding wordt altijd speciaal voor u op maat gemaakt en kan dan ook geheel naar eigen wensen en ideeën worden ontworpen en samengesteld.

Bedrijfskleding Valkenswaard laten bedrukken bij B&M

Bij B&M textiles & promotions kunnen we elk kledingstuk voor u leveren in de gewenste kleur, maat, model en met het juiste design. Zelfs de verpakking kunnen we nog speciaal voor u naar wens samenstellen. Bedrijfskleding laten bedrukken nabij Valkenswaard voor uw bedrijf of team laat u dan ook verzorgen door de specialisten van B&M textiles & promotions. Samen met u zullen we als eerste het ontwerp maken. Wanneer u akkoord gaat de proefdruk naar uw wens is zullen we de productie starten en krijgt u een op maat gemaakte offerte van ons. De levertijd is hierbij afhankelijk van de fabriek waar het product wordt gemaakt en ligt tussen de 6 en 14 weken.

Sociaal verantwoorde productie

Bij B&M textiles & promotions zien we het als ons doel om op een ethisch verantwoorde manier zaken doen, waarbij een prettige samenwerking met zowel onze klanten als onze medewerkers centraal staat. Zo zijn al onze producten uitsluitend van 100% katoen en krijgen al onze werknemers een eerlijk loon. Mocht u meer te weten willen komen over ons bedrijf of het laten bedrukken van bedrijfskleding in omgeving Valkenswaard, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Meer weten over bedrijfskleding bedrukken nabij Valkenswaard? Neem direct contact met ons op!


 

Stel uw vraag

Heeft u een vraag, vul dan onderstaand formulier in.Omschrijving:

 

Onze producten:Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor custom-made kleding, bedrijfskleding of relatiegeschenken.


Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van B&M textiles & promotions.

B&M textiles & promotions

Rootven 4
5531 MB Bladel

T. +31 (0)40 295 00 55
E. info@bmdesign.nl