Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Afspraak maken Menu

Kies voor B&M textiles & promotions:

Uitgebreide keuze aan producten
Ruime ervaring en kennis
Vakmanschap
Op maat gemaakt
Uitgebreide keuze
Voor ieder soort bedrijf

Meer informatie pagina's:

Bedrijfskleding TilburgBedrijfskleding HapertWerkkleding TurnhoutWerkkleding EindhovenSchort bedrukkenKleding laten bedrukken EindhovenCustom-made bedrijfskleding

Bedrijfskleding Turnhout

Wilt u bedrijfskleding kopen in omgeving Turnhout? Niet ver van Turnhout ligt Bladel waar u B&M textiles & promotions vindt. Wij zijn sinds 1999 leverancier van bedrijfskleding, relatiegeschenken, veiligheidsschoenen en pbm’s. Inmiddels is onze productie verplaatst naar China, Bangladesh, Pakistan en Portugal en leveren wij aan een groot aantal bedrijven in de omgeving.

Welke bedrijfskleding kunt u kopen bij ons in regio Turnhout?

Wij hebben een webshop waar we al onze bedrijfskleding aanbieden, van T-shirts tot jassen. U kunt hier gelijk de gewenste kledingstukken bestellen. Wilt u juist bedrijfskleding die op maat is gemaakt, bijvoorbeeld in een door u gekozen kleur of met het logo van uw organisatie erop? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij leveren namelijk ook custom-made bedrijfskleding in Turnhout en omgeving. U mag zelf een ontwerp doorgeven en wij zorgen dat dit wordt verwerkt tot de door u gewenste bedrijfskleding.

Geef uw wensen door

Als u online uw wensen doorgeeft, kunnen wij voor u vrijblijvend een offerte opstellen. Wilt u eerst nog alles goed bespreken met ons, dan kunt u ook een afspraak met een van onze medewerkers maken. Deze zal met u een definitief ontwerp maken en een bijbehorende offerte opstellen. Voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u bellen naar +31 (0)40 295 00 55. U mag ook gewoon een keertje langskomen in onze showroom in Bladel. Wij bezorgen u graag geschikte bedrijfskleding in omgeving Turnhout.


 

Stel uw vraag

Heeft u een vraag, vul dan onderstaand formulier in.Omschrijving:

 

Onze producten:Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor custom-made kleding, bedrijfskleding of relatiegeschenken.


Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van B&M textiles & promotions.

B&M textiles & promotions

Rootven 4
5531 MB Bladel

T. +31 (0)40 295 00 55
E. info@bmdesign.nl