Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Afspraak maken Menu

Kies voor B&M textiles & promotions:

Uitgebreide keuze aan producten
Ruime ervaring en kennis
Vakmanschap
Op maat gemaakt
Uitgebreide keuze
Voor ieder soort bedrijf

Meer informatie pagina's:

Bedrijfskleding ReuselBedrijfskleding GoirleWerkkleding TilburgWerkkleding BladelPromotiekleding EindhovenKleding borduren EindhovenCustom bedrijfskleding

Bedrijfskleding Tilburg

Bent u op zoek naar kwalitatieve bedrijfskleding in omgeving Tilburg? Deze kunt u kopen bij B&M textiles & promotions te Bladel. Wij staan bekend als succesvol leverancier van bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en pbm’s. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor relatiegeschenken. Neem gelijk contact met ons op als u bedrijfskleding door ons wilt laten produceren.

Ontwerp uw eigen bedrijfskleding in regio Tilburg

Weet u al precies hoe uw bedrijfskleding eruit moet komen te zien? Schakel dan snel B&M textiles & promotions in. U dient eerst het ontwerp door te geven, inclusief het gewenste materiaal, een bruikbaar logo, de gewenste kleuren, het aantal dat u wilt afnemen en de beoogde levertijd. Op basis daarvan kunnen wij voor u een offerte opstellen. Wanneer deze is goedgekeurd, zullen wij eerst enkele monsters produceren. Als u dit definitief goedkeurt, kan de productie worden gestart. Heeft u juist nog helemaal geen idee wat voor bedrijfskleding u wilt? Dan is het verstandig een afspraak te maken met een van onze medewerkers. Deze kan u helpen met het maken van een geschikt ontwerp. Bedrijfskleding laat u leveren door B&M textiles & promotions in regio Tilburg.

Unieke relatiegeschenken

Wilt u naast bedrijfskleding ook relatiegeschenken laten levering in omgeving Tilburg? Dat kan ook bij ons! Deze bestelt u eenvoudig online. Voor bedrijfskleding raden we u aan eerst een offerte aan te vragen of, bij vragen, een afspraak te maken door te bellen naar +31 (0)40 295 00 55 of stap een keertje binnen in onze showroom in Bladel.


 

Stel uw vraag

Heeft u een vraag, vul dan onderstaand formulier in.Omschrijving:

 

Onze producten:Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor custom-made kleding, bedrijfskleding of relatiegeschenken.


Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van B&M textiles & promotions.

B&M textiles & promotions

Rootven 4
5531 MB Bladel

T. +31 (0)40 295 00 55
E. info@bmdesign.nl