Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Afspraak maken Menu

Kies voor B&M textiles & promotions:

Uitgebreide keuze aan producten
Ruime ervaring en kennis
Vakmanschap
Op maat gemaakt
Uitgebreide keuze
Voor ieder soort bedrijf

Meer informatie pagina's:

Bedrijfskleding op maatBedrijfskleding EindhovenWerkkleding ReuselTextieldruk EindhovenPolo bedrukken EindhovenHoodie bedrukkenBedrijfslogo op kleding

Bedrijfskleding Reusel

Sinds 1999 levert B&M textiles & promotions bedrijfskleding in omgeving Reusel. En dat is niet het enige. U kunt bij ons ook terecht voor relatiegeschenken, veiligheidsschoenen en pbm’s. Wij vinden het belangrijk om bedrijfskleding te leveren waar u tevreden over bent. Daarom plannen wij het liefst een afspraak met u in voordat wij beginnen met de productie. Zo kunnen we alles goed doorspreken en weten we zeker dat u tevreden zult zijn met eindresultaat.

Bedrijfskleding kopen bij B&M textiles & promotions in regio Reusel: hoe werkt het?

Wij beginnen het liefst met een goed gesprek met u. U kunt dan al uw wensen doorgeven. Vervolgens maken wij een digitaal ontwerp. Wanneer deze is goedgekeurd, wordt een offerte opgesteld. Na goedkeuring worden monsters gemaakt van labdips, bedrukkingen, labels en kleurstalen. U dient hier eerst mee akkoord te gaan en daarna wordt pas de daadwerkelijke productie gestart. Deze vindt plaats in Portugal, China, Bangladesh of Pakistan. Wanneer u kiest voor productie in Portugal kunt u rekenen op een levertijd van 6 tot 8 weken. Productie in het Verre Oosten duurt langer en hierbij is de levertijd dan ook meestal zo’n 14 weken. Als de kledingstukken gereed zijn, wordt de custom-made bedrijfskleding geleverd in omgeving Reusel.

Maak een afspraak

Wilt u voor uw medewerkers in regio Reusel graag bedrijfskleding bestellen bij B&M textiles & promotions? Wacht dan niet langer en doe dit gelijk. Geef uw wensen telefonisch door via +31 (0)40 295 00 55 of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom in Bladel. Als u al wat ideeën heeft, kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen.


 

Stel uw vraag

Heeft u een vraag, vul dan onderstaand formulier in.Omschrijving:

 

Onze producten:Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor custom-made kleding, bedrijfskleding of relatiegeschenken.


Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van B&M textiles & promotions.

B&M textiles & promotions

Rootven 4
5531 MB Bladel

T. +31 (0)40 295 00 55
E. info@bmdesign.nl