Bel ons +31 (0)40 2950055 Stel een vraag Contact
Bedrijfskleding met zorg gemaakt
en met kwaliteit geleverd!

Bedrijfskleding ontwerpen

B&M textiles & promotions kan bedrijfskleding voor u ontwerpen in uw huisstijl en produceren. Wilt u graag dat uw personeel er representatief bij loopt en de uitstraling van uw bedrijf draagt, maar heeft u weinig verstand van bedrijfskleding ontwerpen? Dan kunnen wij voor u een vrijblijvend ontwerp maken. U kunt uw bedrijfslogo opsturen en dan komen wij met een ontwerp voor de bedrijfskleding. Wij geven u graag advies!

Bedrijfskleding laten ontwerpen door B&M textiles & promotions

Wij kunnen uw bedrijfskleding ontwerpen, indien u zelf geen mogelijkheden heeft om een ontwerp te verzorgen. U kunt ons de benodigde informatie en wensen sturen via e-mail, of u kunt langskomen in onze vestiging in Bladel. Wij zorgen er bij het ontwerpen van uw bedrijfskleding altijd voor dat we uw wensen volledig volgen en maken uw bedrijfskleding helemaal op maat. U weet natuurlijk als geen ander welke uitstraling de kleding moet hebben!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij doen aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, ook bij de productie van bedrijfskleding in onze fabrieken in Portugal, China, Pakistan en Bangladesh. Wij kiezen altijd voor fabrieken die zich houden aan de wettelijke normen op het gebied van sociaal ondernemen en natuur en milieu. Wij tolereren geen kinderarbeid en zien er dan ook altijd op toe dat dit niet gebeurt. U bent er bij ons zeker van dat uw bedrijfskleding op een ethische en milieuvriendelijk manier gemaakt wordt. Voor meer informatie hierover kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)40 2950055. Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website en laat uw bedrijfskleding ontwerpen door B&M textiles & promotions!

Stel uw vraag

Heeft u een vraag, vul dan onderstaand formulier in.Omschrijving:

Volg ons op:

Contact

Mocht u meer willen weten over ons bedrijf, bedrijfskleding of custom-made kleding, bel ons of kom langs in onze showroom te Bladel. De koffie staat klaar!

Adresgegevens Contactgegevens
Rootven 4 +31 (0)40 295 00 55
5531 MB Bladel info@bmdesign.nl
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio