Bedrijfskleding ontwerpen - B&M textiles & promotions
Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Afspraak maken Menu

Kies voor B&M textiles & promotions:

Uitgebreide keuze aan producten
Ruime ervaring en kennis
Vakmanschap
Op maat gemaakt
Uitgebreide keuze
Voor ieder soort bedrijf

Meer informatie pagina's:

Bedrijfskleding met opdrukBedrijfskleding bedrukkenWerkkleding met opdrukTextiel bedrukken EindhovenLogo borduren EindhovenEigen kledinglijn beginnenBedrijfskleding Valkenswaard

Bedrijfskleding ontwerpen

B&M textiles & promotions kan bedrijfskleding voor u ontwerpen in uw huisstijl en produceren. Wilt u graag dat uw personeel er representatief bij loopt en de uitstraling van uw bedrijf draagt, maar heeft u weinig verstand van bedrijfskleding ontwerpen? Dan kunnen wij voor u een vrijblijvend ontwerp maken. U kunt uw bedrijfslogo opsturen en dan komen wij met een ontwerp voor de bedrijfskleding. Wij geven u graag advies!

Bedrijfskleding laten ontwerpen door B&M textiles & promotions

Wij kunnen uw bedrijfskleding ontwerpen, indien u zelf geen mogelijkheden heeft om een ontwerp te verzorgen. U kunt ons de benodigde informatie en wensen sturen via e-mail, of u kunt langskomen in onze vestiging in Bladel. Wij zorgen er bij het ontwerpen van uw bedrijfskleding altijd voor dat we uw wensen volledig volgen en maken uw bedrijfskleding helemaal op maat. U weet natuurlijk als geen ander welke uitstraling de kleding moet hebben!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij doen aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, ook bij de productie van bedrijfskleding in onze fabrieken in Portugal, China, Pakistan en Bangladesh. Wij kiezen altijd voor fabrieken die zich houden aan de wettelijke normen op het gebied van sociaal ondernemen en natuur en milieu. Wij tolereren geen kinderarbeid en zien er dan ook altijd op toe dat dit niet gebeurt. U bent er bij ons zeker van dat uw bedrijfskleding op een ethische en milieuvriendelijk manier gemaakt wordt. Voor meer informatie hierover kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)40 2950055. Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website en laat uw bedrijfskleding ontwerpen door B&M textiles & promotions!

 

Stel uw vraag

Heeft u een vraag, vul dan onderstaand formulier in.Omschrijving:

 

Onze producten:Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor custom-made kleding, bedrijfskleding of relatiegeschenken.


Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van B&M textiles & promotions.

B&M textiles & promotions

Rootven 4
5531 MB Bladel

T. +31 (0)40 295 00 55
E. info@bmdesign.nl