Ontwerp & Realisatie:
Regenmakers Reclamestudio
Afspraak maken Menu

Kies voor B&M textiles & promotions:

Uitgebreide keuze aan producten
Ruime ervaring en kennis
Vakmanschap
Op maat gemaakt
Uitgebreide keuze
Voor ieder soort bedrijf

Meer informatie pagina's:

Bedrijfskleding EindhovenWerkkleding TilburgTextieldruk EindhovenPolo bedrukken EindhovenHoodie bedrukkenCustom bedrijfskledingBedrijfskleding op maat

Bedrijfskleding Goirle

Wilt u graag bedrijfskleding kopen in omgeving Goirle? Kies dan voor B&M textiles & promotions dat is gevestigd in Bladel. Wij verkopen naast bedrijfskleding ook relatiegeschenken, veiligheidsschoenen en pbm’s. De productie vindt plaats in China, Bangladesh, Pakistan en Portugal. Wij garanderen u kwalitatieve bedrijfskleding voor een voordelige prijs.

Custom-made bedrijfskleding kopen in regio Goirle

Als u custom-made bedrijfskleding wilt laten produceren in omgeving Goirle, zijn wij precies wat u zoekt. Wij kunnen bedrijfskleding leveren voor iedere branche. U mag zelf een ontwerp aanleveren en wij gaan hier vervolgens mee aan de slag. Wij stellen eerst een offerte op. Als u hiermee akkoord gaat, beginnen wij met de productie van de monsters. Wanneer u deze goedkeurt, kan de daadwerkelijke productie beginnen. Wanneer uw bedrijfskleding wordt gemaakt in Europa kunt u rekenen op een levertijd van 6 tot 8 weken. Bij productie in het Verre Oosten geldt een levertijd van zo’n 14 weken.

Wat moeten wij weten vooraf aan de productie?

Het belangrijkste is uiteraard dat u het ontwerp doorgeeft. Daarnaast willen wij graag weten hoeveel kledingstukken moeten worden geproduceerd en wat uw gewenste levertijd is. Als u een beperkt budget heeft, kunnen wij daar ook rekening mee houden gedurende de productie. Wacht niet langer als u uw bedrijfskleding in regio Goirle wilt laten ontwerpen en neem snel contact met ons op. U kunt daarvoor bellen naar +31 (0)40 295 00 55 of langskomen in onze showroom in Bladel. U kunt ook gelijk vrijblijvend een offerte aanvragen.


 

Stel uw vraag

Heeft u een vraag, vul dan onderstaand formulier in.Omschrijving:

 

Onze producten:Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor custom-made kleding, bedrijfskleding of relatiegeschenken.


Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van B&M textiles & promotions.

B&M textiles & promotions

Rootven 4
5531 MB Bladel

T. +31 (0)40 295 00 55
E. info@bmdesign.nl